Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – Viking Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Höganäs

Begär kostnadsfritt hembesök
Viking Flytt Höganäs

Viking Flytt Höganäs

Det ska planeras och packas långt i förväg för att säkert hinnas med och när flyttdagen väl är där är det lätt att bli överrumplad över hur mycket som ska bäras och hur tidskrävande det faktiskt är.

En flytt är sällan oproblematisk men vi på Viking Flytt hjälper dig gärna med allt det praktiska. Oavsett om det rör sig om en privatflytt från en mindre bostad eller en större kontorsflytt kan vi vara dig behjälpliga och se till så att hela processen blir effektiv och säker.

Flexibla tjänster matchande dina behov

Vi förstår att en flytt kan kännas oerhört besvärlig och vi vet av erfarenhet att samtliga flyttillfällen präglas av sin alldeles egna unika karaktär. Det är också därför vi oavkortat erbjuder flexibla och behovsanpassade lösningar åt samtliga kunder och deras behov. Vi har format våra tjänster med kunskap och noggrannhet för att säkert kunna uppfylla allas krav och hur omfattande hjälpen ska vara är helt upp till dig.

Flexibla tjänster matchande dina behov
Viking Flytt har allt du behöver för din flytt

Viking Flytt har allt du behöver för din flytt

  • Kvalitetsemballage och tips liksom hjälp för en säkrare och smartare packning så att inget kommer till skada under frakten.
  • Med bred kunskap och rätt redskap till vår hjälp flyttar vi dina möbler och företagets utrustning både effektivt och smidigt utan att någonsin behöva tumma på säkerheten.
  • För förvaring av bohag kan vi leverera fullgod magasinering så länge som du önskar.
  • Distans- eller utlandsflytt? Vi hjälper dig hela vägen fram och ser till så att du har vad du behöver för att komma iordning.
  • Genom vår flyttstädning kan du stänga dörren bakom dig trygg i vetskapen om att bostaden överlämnas till nästa bostadsgäst i oklanderligt skick.

Pålitlig flytthjälp i Höganäs

Viking Flytt är en etablerad flyttfirma i Malmö som dagligen levererar kvalitativ flytthjälp åt privatpersoner liksom företag landet över för att underlätta och betrygga. Vi vet vad som krävs för en smidig flytt och har kapaciteten som krävs för att skynda på processen utan att dra ner på kvaliteten. Med dig som kund i fokus arbetar vi flexibelt och lyhört så att du säkert ska få vad du behöver och för att du ska känna dig 100% trygg med dina ägor i våra händer. Flera starka år och en nöjd kundkrets är kvittot på att vi lyckas och vi arbetar hårt dagligen för att bibehålla vårt uppnådda rykte.

En flytt är alltid krävande men vi på Viking Flytt kan göra din betydligt mycket enklare. Hör av dig så berättar vi mer om våra flyttupplägg och lämnar över en offert innan vi bokar flyttdag.

Pålitlig flytthjälp i Höganäs

Smidig flyttfirma med bra recensioner

Viking flytt logo

5/5 - Tack för hjälpen!

”Tack för ett fint utfört jobb. Smidiga och proffsiga. Pålitliga och tillgängliga vid frågor osv. Punktliga! Rekommenderas varmt!”
-Hanna A

Läs fler recensioner