Ring oss på 077 - 02 25 51

Vi transporterar dina saker

Viking Flytt hjälper dig när det känns som om tiden inte riktigt räcker till under din flytt.

Försäkring

Hos oss är er flytt försäkrad

Läs mer

Frågor och svar

Få svar på dina frågor

Läs mer

Vilka är Viking Flytt?

Låt oss berätta vem vi är.

Läs mer

Viking Flytt AB

Viking Flytt hjälper dig när det känns som om tiden inte riktigt räcker till under din flytt. Att flytta innebär mycket organisering och arbete, man måste lägga ner mycket tid som man inte nödvändigtvis har. Att ta på sig ett stort flyttprojekt kan därför många gånger kännas stressande, det är inte alla som har tillgång till flytthjälp och en bra transportbil. Det är stora möbler som ska flyttas och har man inte möjlighet att hyra lastbil eller släp kan det lätt bli väldigt komplicerat arbete. Vi på Viking Flytt har en lång erfarenhet som flyttfirma i Malmö. För dig som kund betyder det att ditt val att anlita oss är ett väldigt bra beslut ut kvalitets- och miljösynpunkt.

Viking Flytt kan hjälpa dig med allt inom bohagsflytt, kontorsflytt, transporttjänster, magasinering, flyttstäd, vindsröjningar, dödsbotömning inklusive sophantering och mycket annat.

Vi erbjuder transport samt hjälp med packning och uppackning av ert bohag så som glas, porslin, böcker och diverse gods. Vi hjälper även till med demontering och montering av möbler samt även flyttstäd. Om Viking Flytt AB anlitas sker flytten smidigt för er.

Tveka inte för att kontakta oss:

Viking flytt AB
Krossverksgatan 15E
216 16 Limhamn

Tel: 040 – 26 41 14
viking@vikingflytt.se

Kundsupport

077 - 02 25 51

5/5

Tack för hjälpen!

Tack för ett fint utfört jobb. Smidiga och proffsiga. Pålitliga och tillgängliga vid frågor osv. Punktliga! Rekommenderas varmt!

Hanna A