Ring oss på 077 - 02 25 51

Vi transporterar dina saker

Viking Flytt hjälper dig när det känns som om tiden inte riktigt räcker till under din flytt.

Försäkring

Hos oss är er flytt försäkrad

Läs mer

Frågor och svar

Få svar på dina frågor

Läs mer

Vilka är Viking Flytt?

Låt oss berätta vem vi är.

Läs mer

Transport Malmö

Ska du byta kontor och behöver hjälp med att flytta över dina saker till den nya adressen? Eller ska du kanske flytta ihop med din stora kärlek och behöver någon som kör dina saker dit? Ibland har man själv inte möjlighet att transportera sina saker och tillhörigheter från punkt a till punkt b, det är där vi kommer in i bilden! Viking Flytt i Malmö erbjuder transport av allt mellan himmel och jord. Vi tvekar inte en sekund när det kommer till att transportera dina saker med allt från diverse bohag och möbler till kontorsstolar och whiteboardtavlor.

 

Varför anlita Viking Flytt för transport?

Här i Malmö har inte alla möjlighet att själva frakta sina saker från en plats till en annan, men det kan vi hjälpa till med! När du anlitar oss för transporten kan du räkna med förstklassig frakt och att vi ser till att dina saker kommer fram i gott skick. För oavsett om vi ska transportera enskilda föremål eller när det handlar om att flytta ett helt hem, ser vi till att det du vill få hjälp med kommer fram säkert. Därför ser vi till att vi alltid packetterar in dem ordentligt i filtar och spänner fast dem med spännband, så att de är ordentligt skyddade. Vi på Viking Flytt i Malmö förstår att alla dina saker är värdefulla och för oss är det du som är värdefull.

 

Nöjda kunder

För oss är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda. När du anlitar oss för att ta hand om din transport i Malmö kan du därför räkna med att vi på Viking Flytt behandlar alla transporter lika. Vi anser nämligen att alla typer av transporter är precis lika viktiga! Likväl anser vi att det är viktigt att du som kund känner dig trygg med oss och i vår hantering av dina saker. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer!

Kundsupport

077 - 02 25 51

5/5

Smidigt!

Jag har precis fått en lite större lägenhet och bor själv så hade absolut inte klarat av flytten själv, jag letade runt bland olika flyttfirmor i Malmö och hittade denna, flytten gick snabbt och smidigt och även till ett super pris! Rekomenderas starkt!

Mariam Nancy F