Ring oss på 077 - 02 25 51

Låt oss ta hand om städningen

Viking Flytt hjälper dig när det känns som om tiden inte riktigt räcker till under din flytt.

Försäkring

Hos oss är er flytt försäkrad

Läs mer

Frågor och svar

Få svar på dina frågor

Läs mer

Vilka är Viking Flytt?

Låt oss berätta vem vi är.

Läs mer

FLYTTSTÄDNING I MALMÖ

Det är roligt att flytta till ett nytt hem eller nytt kontor, men mindre roligt är det att ta itu med flyttstädningen av den plats man flyttar ifrån. Om du anlitar en professionell flyttfirma, som Viking Flytt här i Malmö, för att utföra flyttstäd kan du istället koppla av och låta oss sköta jobbet! Vi utför flyttstädning i allt från stora villor och kontorsrum till små studentlägenheter eller förråd och du kan räkna med att vi erbjuder samma starka service oavsett vilken typ av flyttstäd vi utför.

 

FLYTTSTÄDNING MED KUNDEN I FOKUS

Tänk vad skönt det skulle vara om man kunde anlita någon som både hjälper till att packa ihop alla ens saker och sedan flyttstädar åt en. Genom att anlita Viking Flytt är detta ingen omöjlig tanke utan en självklarhet. Vi erbjuder dig mer än gärna hjälp att samla ihop ditt bohag, flytta det till rätt plats och sen packa upp det åt dig. När vi har fått ut allt ur den gamla bostaden eller ur kontoret kan vi även hjälpa dig att få alla utrymmen skinande rena inför att nästa person ska flytta in. Vi tar oss an grundlig städning av alla skrymslen och vrår så att allt som behöver rengöras och fräschas upp blir skinande rent! Ja, vi tar även oss an de svårframkomliga utrymmena bakom alla existerande vitvaror, som vi självklart flyttar själva för att nå in bakom!

 

FÖRDELAR OCH NÖJDA KUNDER

Varför anlita en flyttfirma i Malmö för att göra jobbet? Svaret är enkelt – du får mer tid till annat och slipper tänka alltför mycket på allt fixande runt omkring flytten från din gamla bostad eller det kontor du lämnar bakom dig. När du anlitar oss på Viking Flytt kan du känna dig trygg med att du lämnar ifrån dig en ren och nystädad bostad eller lokal, utan att lyfta ett finger!

Kundsupport

077 - 02 25 51

5/5

Helt Fantastiskt!

Jag anlitade denna flytt firma som skulle hjälpa mig att flytta över mina möbler till min nya lägenhet, det var helt fantastiskt eftersom att denna flyttfirman inte enbart fixade flytten men även erbjöd mig flytt städning, priset var perfekt för mig som är student och inte mycket i fickan! Tack så mycket för hjälpen och kommer definitivt rekommendera denna firman till alla mina vänner som är i behov av flytt/städ.

Patricia D