Ring oss på 077 - 02 25 51

Byt lokal redan idag!

Viking Flytt hjälper dig när det känns som om tiden inte riktigt räcker till under din flytt.

Försäkring

Hos oss är er flytt försäkrad

Läs mer

Frågor och svar

Få svar på dina frågor

Läs mer

Vilka är Viking Flytt?

Låt oss berätta vem vi är.

Läs mer

Flytta företaget

Viking flytt AB genomför bohagsflyttningar både till privatpersoner men även företag eller organisationer som kanske omplacerar sin personal i Malmö med omnejd.

Vi hjälper till att packa ert bohag och skyddar möbler med specialanpassade filtar för att hålla skadorna borta. Anlitar ni oss på Viking Flytt AB kan ni känna er trygga i att vi inte tar lätt på en förestående flytt, det kan vara en utmanande situation för våra kunder. Vi försöker därför förvalta det förtroende som våra kunder givit oss genom att genomföra flytten så smidigt och effektiv som möjligt.

Med vår lokala förankring i Malmö utför vi bohagsflyttar efter ett givet schema. Där vi lastar in möbler och rummen enligt ett givet mönster för att snabbt kunna lasta av rätta möbler i rätt rum i den nya bostaden vid flytt.

Våra kunder kan känna sig trygga i att vi är försäkrade genom länsförsäkringar som träder i kraft ifall att flytt-olyckan mot all förmodan (trots packning, insvepning och säkringar i lastbilen inte skulle räcka) skulle vara framme.

Välkommen till oss på Viking Flytt AB för din bohagsflytt.

Kundsupport

077 - 02 25 51

5/5

Snabbt, smidigt och mycket service-inriktade!

Utflytt, flyttstäd och inflytt gick som en dans, de löste alla problem som dök upp! Jag har rekommenderat dem och kommer fortsätta göra det.

Marika S