Flytthjälp & flyttfirma i Malmö – Viking Flytt

Offertförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.


Dina uppgifter

Förfrågan avser:

FlyttStädFlytt och städ

Datum för flytt:

Uppgifter om nuvarande adress:

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Förråd/Garage:

VindsförrådKällarförrådUteförrådGarage

Piano?

JaNej

Kassaskåp?

JaNej

Uppgifter om nya adressen

Hiss:

StorLitenNej

Tillgängligt för flyttbil till port/ytterdörr?

GodNja

Flyttningens omfattning

Önskas packning?

Ja, fullständigJa, av ömtåligt godsNej

Bohagets storlek?

StortNormaltLitet

Önskas magasinering?

JaNej

Om magasinering önskas, hur länge?

Övrig information till oss:


Snabbförfrågan

Fyll i din information och beskriv ditt ärende
så återkommer vi så snart vi kan.

Flyttfirma i Båstad

Begär kostnadsfritt hembesök
Viking Flytt Båstad

Viking Flytt Båstad

En flytt är sällan helt okomplicerad och det är lätt att bli överrumplad av hur mycket tid och energi det faktiskt krävs för att ta sig från en adress till en annan. Det ska planeras och packas för att sedan bäras och fraktas och när den bitens väl är klar återstår fortfarande den tunga och krävande flyttstädningen. Skulle du vilja släppa arbetet och istället fokusera framåt? Då är vi flyttfirman för dig i Båstad.

Flyttfirma med erfarenhet och kunskap

Viking Flytt är ett väletablerat flyttföretag som utgår ifrån Malmö men med kapacitet att hjälpa både privata kunder liksom företag, organisationer och myndigheter landet över. Med breda flyttjänster och erfarenhet från mängder av flyttillfällen kommer vi kunna hjälpa dig vidare oavsett uppdragets storlek och förutsättningar. Tveka inte utan kontakta oss och låt oss höra mer om ditt uppdrag för att forma en lösning som matchar.

Flyttfirma med erfarenhet och kunskap
Fördelar med professionell flytthjälp

Fördelar med professionell flytthjälp

  • Med vår hjälp kan du släppa allt det praktiska som ska hanteras under flytten eller få assistans till de delar du helst vill slippa.
  • Utöver självklarheten i att flytten blir smidigare och snabbare kommer den också att bli säkrare tack vare vår ansvarsförsäkring tecknad hos Trygg Hansa.
  • När du anlitar oss behöver du inte själv lösa transporten för flytten utan det har vi redan löst åt dig med hjälp utav våra flyttbilar.
  • Finns det saker du inte vill ha med dig eller som inte får plats dit du ska? Då kan vi ordna med förvaring i torra och anpassade magasin för att sedan också leverera dom till dig då det är dags.
  • Med vår flyttstädning kan du vara säker på att bostaden lämnas i fullgott skick och kommer att bli godkänd på besiktningen liksom uppskattas av nästa boende.

Oavsett om man flyttar från en liten etta eller ska ta hela sin affärsverksamhet mot nya lokaler så kommer man att få precis den hjälp man behöver från oss på Viking Flytt. Samtliga flyttupplägg är behovsanpassade för var och en och innan vi sätter igång får du givetvis ta del av en noga framtagen och tydlig offert över samtliga kostnader.

Boka flytthjälp i Båstad

Packning, bärhjälp, transport, flyttstädning eller förvaringsplats i anpassade magasin? Vad kan du behöva för hjälp till din stundande flytt? Hör av dig till oss på Viking Flytt och berätta mer om dina behov så sätter vi igång med att forma en matchande lösning redan idag.

Det här är prisvärd och professionell flytthjälp precis så som vi själva hade velat ha den.

Boka flytthjälp i Båstad

Smidig flyttfirma med bra recensioner

Viking flytt logo

5/5 - Tack för hjälpen!

”Tack för ett fint utfört jobb. Smidiga och proffsiga. Pålitliga och tillgängliga vid frågor osv. Punktliga! Rekommenderas varmt!”
-Hanna A

Läs fler recensioner